Bine ați venit!


Ministerul Educației și Cercetării urmărește dezvoltarea resurselor umane din activitatea de cercetare-dezvoltare-inovare.

Pentru a veni în sprijinul entităților și instituțiilor de cercetare-dezvoltare interesate să angajeze personal de cercetare-dezvoltare-inovare (tineri absolvenți și specialiști) pe posturile vacante din activitatea de cercetare-dezvoltare, cât și al potențialilor candidați la aceste posturi, Ministerul Educației și Cercetării a creat acest portal al locurilor de muncă vacante, din activitatea de cercetare-dezvoltare-invoare.

Entitățile și instituțiile de cercetare-dezvoltare, care intenționează să organizeze concursuri pentru ocuparea posturilor vacante din activitatea de cercetare-dezvoltare, sunt invitate să promoveze anunțul de concurs și pe acest portal. În acest scop, vă rugăm să accesați secțiunea Ajutor, unde găsiți instrucțiunile necesare pentru înregistrarea datelor.

Concursurile pentru ocuparea posturilor din activitatea de cercetare științifică și de dezvoltare tehnologică se organizează în conformitate cu dispozițiile Legii nr. 319/2003 privind Statutul personalului de cercetare-dezvoltare.

Ministerul Educației și Cercetării nu își asumă responsabilitatea asupra corectitudinii datelor furnizate de entitățile și instituțiile de cercetare-dezvoltare.