Ghid membri:


Pentru o administrare cat mai facilă și care să nu solicite timp a fost simplificată procedura de înregistrare și administrare a anunțurilor. Totuși pentru a întâmpina o serie de probleme au fost formulate câteva "Întrebări și Răspunsuri".

1. Cum postez un anunț?
Pentru a posta un anunț se va accesa opțiunea "Anunț nou" din partea de administrare a contului de utilizator.
Se vor completa câmpurile obligatorii și prin accesarea opțiunii "Browse" se va încărca în aplicație fișierul cu anunțul complet al postului scos la concurs (anunțul trebuie să fie în format: doc, docx sau pdf).
Se accesează butonul "Adaugă" pentru a înregistra anunțul în aplicație.
Se publică online anunțul prin schimbarea statusului din "Inactiv" în "Activ" apăsând click pe simbolul de status al anunțului.

2. Cum pot să văd ce anunțuri am înregistrat?
Pentru vizualizarea mesajelor înregistrate se va accesa opțiunea "Anunțuri" din partea de administrare a contului de utilizator.

3. Cum pot șterge un anunț?
Se retrage anunțul publicat online prin schimbarea statusului din "Activ" în "Inactiv" apăsând click pe simbolul de status al anunțului.

4. Am gresit ceva. Cum pot modifica anuntul?
Pentru a modifica datele anuntului si a vizualiza documentul incarcat in aplicatie se va accesa butonul "modifică", aferent fiecarui anunt, din zona de "Anunturi". In cazul in care exista o greseala in documentul incarcat acesta se poate incarca din nou apasand "Browse" in dreptul campului Fișier anunț iar apoi click pe butonul Modifică.

5. S-au modificat datele institutiei. Cum pot sa actualizez informatiile de pe site?
Pentru a modifica oricare dintre datele institutiei si datele administratorului se va accesa zona "Administrare cont" din partea functionala din stanga a aplicatiei. Atentie: Datele modificate vor aparea in zona publica a aplicatiei. Atentie: Daca se va modifica adresa de email a administratorului noua adresa va fi folosita si la autentificare.